twitterfacebookyoutubeflickrrssmail

Prosjektmadammen skal rocke BAKgården 2013!

Prosjektmadammen skal rocke BAKgården 2013!

Nå nærmer det seg. Om ni dager er BAKgården 2013  i gang. 16. og 17. august snur vi Harstad på hodet.

Allerede i mai var alle artistene booket. Festivalpass og lørdagsbilletter ble utsolgt for flere måneder siden, mens det fortsatt er mulig å få billetter til fredag. Da spiller Motiv, Erik & Kriss, Sirkus Eliassen, Datarock og Åge Aleksandersen og Sambandet. Det blir en kveld hvor det svinger. Prosjektmadammen vil være der, både foran og bak scenen, og du får være med.

Prosjektmadammen vil danse

Prosjektmadammen Sirkus Eliassen. Foto: Sindre Habberstad.

«Æ vil Bare Dans med æ, la heile verden se dæ. Æ vil Bare Dans med æ, la heile verden se dæ.» Jeg skal synge og danse av hjertens lyst. Vil du?

Prosjektmadammen vil synge

Jeg gleder meg aller mest til å høre Åge Aleksandersen og Sambandet. De har fulgt meg hele livet.

Prosjektmadammen

Som mange andre, dro vi på bilferie til Sverige på slutten av 70-tallet. Oss tre unger i baksetet uten bilbelte, og foreldrene røykende i forsetet. Baksetet var inndelt i tre soner, der sømmene på setet ikke skulle krysses. På tross av dette kunne det oppstå tumulter. Da var det kun Åge Aleksandersen som kunne roe oss ned. Vi skrålte med på «Ramp», «Dans med me mæ» og «Fire pils og en pizza», og det ble atter harmoni i baksetet. Etter at jeg ble voksen, er Åge fortsatt der. For fem år siden spilte jeg og bestevenninna mi samlealbumet deres på biltur fra Hamarøy til Oslo. Jeg kunne faktisk nesten alle tekstene på rams! Selvsagt måtte vi ha med «Lys og varme» under bryllupet vårt i mars. Jeg skal få møte Åge under BAKgården, og du skal få alle detaljene.

Prosjektmadammen vil shoppe

Lørdags formiddag er det tidenes marked. Dette er gratis og åpent for alle, og der finner du alt som ditt hjerte begjærer. I fjor var det så folksomt at det var nesten umulig å manøvrere barnevognen med Lillegutt i. Pulsen og folkelivet slår mot deg. Nydelig med en by som koker!

Prosjektmadammen vil feste

Lørdags kveld spiller Daisy Cutter, Pristine, Status Quo og Kaizers Orchestra.

Prosjektmadammen Kaizers Orchstra. Foto: Paal Audestad.

Broren min har tilbrakt mye tid sammen med disse guttene. Han er kjent som en av landets dyktigste lydmenn. Johan Kristian Berntsen, bedre kjent som lyd Berntsen, har vært med i crewet til Kaizers Orchestra siden de startet opp, først som lydmann og senere med ansvaret for advanced production. Jeg har truffet gutta i Kaizers Orchestra ved flere anledninger, og i mine glansdager skremte jeg visst en av dem da jeg ble litt ivrig på en fest… Mulig han kommer til å gå omveier når han ser meg igjen. Denne gangen er jeg jo en gift kvinne, og lover å oppføre meg når jeg treffer dem. Du skal få høre om hvordan det gikk 🙂

Prosjektmadammen vil altså rocke BAKgården 2013 med dans, sang, fest og shopping. Hvilke planer har du?

Prosjektmadammen
Skrevet av Prosjektmadammen

Lillablogger