twitterfacebookyoutubeflickrrssmail

En lillablogg om prosjektledelse

Innleggene i denne bloggen er linket opp mot faget prosjektledelse og de prosjektverktøyene som brukes ved studiet «Praktisk Prosjektledelse» ved Høgskolen i Harstad. Du får blant annet en kort innføring i de ulike prosjektbegrepene, samt hvordan ulike prosjektverktøy kan brukes. I eksempelbasen presenteres reelle prosjekter for å vise hvordan ulike prosjektverktøy faktisk anvendes. Bloggen er tilgjengelig for alle interesserte, og deler av eksempelbasen vil bli brukt i undervisning ved studiet «Praktisk prosjektledelse» ved Handelshøgskolen, UiT, campus Harstad.

Hvorfor lilla?

Jeg har blandet det beste fra to verdener. Bloggen er inspirert av rosabloggerens måte å bygge opp en blogg på, dette har jeg blandet med fagkunnskap og begreper fra prosjektteori. Med andre ord en personlig blogg med et klart faglig tema. Jeg har valgt å kalle det en lillablogg.

Jeg har hentet inspirasjon fra rosabloggeren ved å bruke store bilder og oversiktlig tekst. «Prosjektmadammen» har en tydelig personlig stemme, på linje med en rosablogger. Det som presenteres på bloggen er mine meninger og oppfatninger. Samtidig vil den dreie seg om faglige problemstillinger, og vil derfor innholdsmessig skille seg klart fra tradisjonelle rosablogger.

Delprosjekt

Bloggen «Prosjektmadammen» var en del av et prosjekt som heter «Fleksibilisering av Praktisk Prosjektledelse» som er finansiert av Høgskolen i Harstad, Harstad Profileringspool og Norgesuniversitetet. Nå driftes den av Handelshøgskolen, UiT, Norges Arktiske Universitet, Campus Harstad.