twitterfacebookyoutubeflickrrssmail

Om prosjektmadammen

Navn: Heidi Angell Strøm
Født: 30. april, 1969
Sivilstatus: Gift med Espen, og mamma til Karoline og Torje.
Utdanning: Reiseliv og markedsføring ved Høgskolen i Finnmark, og grunnfag, mellomfag og hovedfag (cand.polit.) i sosiologi ved Universitetet i Tromsø.
Jobb: Universitetslektor ved Handelshøgskolen, UiT, Norges Arktiske Universitet, Campus Harstad. Underviser og forsker ved studiet Praktisk Prosjektledelse, og underviser der i emnene «Prosjektstyring», «Kommunikasjon» og «Praktisk prosjekt».
Styreverv: Styremedlem i Harstad Kulturhus. Tidligere fagansattes representant og styremedlem i Høgskolestyret ved Høgskolen i Harstad.

Jeg er oppvokst på Hamarøy, der Nordland er som vakrest. Gjennom hele livet har jeg arbeidet med prosjekter, og jeg trives best når jeg får gjøre nye ting. Derfor passer nok prosjektformen spesielt godt for meg. De som kjenner meg, beskriver meg som tydelig, målrettet og ærekjær. Jeg får ting til å skje, og når jeg har bestemt meg for et prosjekt, og setter i gang, ja, da ruller toget.

Andre kjennetegn sies å være min rungende latter, og en god porsjon selvironi. Jeg liker aller best åpne, ærlige og sannferdige mennesker som ikke er redde for å ta i et tak. Gjennom hele livet har ønsket meg min egen «ordentlige» familie, og det er med takknemlighet og glede jeg kan si at det har jeg nå.

Jeg har vært involvert i mange spennende prosjekter. Alt fra utvikling og oppstart av studier som Produsentstudiet og Praktisk Prosjektledelse, veiledning av studentproduksjoner innen kultur og næring, sakkyndig i Nokut, til en periode som programleder i tv-serien «Økonomi-nytt». Min deltakelse i forskjellige typer prosjektarbeid strekker seg over flere bransjer, både privat og offentlig, og har gitt meg et godt erfaringsgrunnlag, i tillegg til fagkompetanse.

Heidi Angell Strøm

Kontaktinformasjon:

Heidi Angell Strøm
Handelshøgskolen, Campus Harstad
UiT, Norges Arktiske Universitet
9480 Harstad
Telefon: 770 58 216
heidi@prosjektmadammen.no

Pressebilde:

Bildet er til fri bruk for media, men www.prosjektmadammen.no skal krediteres.

Heidi Angell Strøm