twitterfacebookyoutubeflickrrssmail

Presentasjon av gjestebloggere

prosjekter

Therese Frivåg Lund

Jobber i Statens vegvesen som fylkeskontakt mellom Statens vegvesen og vegeier Troms fylkeskommune.

Bjørn Ludvingsen

Bjørn Ludvingsen

Bjørn Ludvigsen faktaboks:
Født 14.februar 1969. Samboer. 2 barn.
Debuterte for HIL i 1.div. i 1985 bare 16 år gammel
Cupmester 1996 for Tromsø IL
UEFA A-trener
Trener i mange år for Harstad IL A og Medkila Damer
Master i ledelse fra BI
Markedssjef i Hålogaland Kraft as
Nå Utviklingsleder i Medkila IL og trener for guttelaget

HegeEriksen

Hege Eriksen

Hege Eriksen er utdannet Grafisk designer og Featurejournalist. For tiden studerer hun Prosjektledelse på Høgskolen i Harstad, og Informasjon og samfunnskontakt ved Markedshøyskolen i Oslo. Hege er RRA-godkjent, og har avlagt eksamen i markedsrett i henhold til revidert markedsføringslov av 1995.

Hege har 17 års byråerfaring som Prosjektleder, Grafisk Designer og Art Director hos Chili Harstad as. Hun har hatt prosjektledelsesansvar for nasjonale og internasjonale design- og reklameprosjekter, blant annet for store reiselivsbedrifter. I tillegg utfører hun tekstoppdrag for ulike kundemagasiner og aviser.

Eirin Hammari
Foto: Øivind Arvola

Eirin Hammari

Eirin Hammari er en dyktig prosjektleder med bein i nesa! Hun har blant annet jobbet med Festspillene i Nord Norge, Tromsø Internasjonale Filmfestival, Døgnvill, Insomnia, Kosmorama, by:Larm, Storåsfestivalen, Quart, Træna, Kalottspel, Harstadkonferansen og Barnas Vikingfestival.

Som mangeårig frivilligansvarlig og produsent har hun god erfaring med å få medarbeidere til å samarbeide og å føle seg som en del av et sammensveiset team. Temaet frivillighet jobbet hun også med når hun studerte på Produsentstudiet ved Høgskolen i Harstad.

Grete Hagebakken

Grete Hagebakken

Hun  ansatt på høgskolen i Harstad som seksjonsleder innenfor ledelsesfag. Underviser på studiet Praktisk prosjektledelse og Master i ledelse. Innehar stilling som førsteamanuensis og avla doktorgrad ved Universitetet i Tromsø i 2012.