twitterfacebookyoutubeflickrrssmail

I dag skriver gjesteblogger Hege Eriksen om blogg-suksess

I dag skriver gjesteblogger Hege Eriksen om blogg-suksess

–Jeg skal utvikle en av de mest betydningsfulle bloggene i Norge innen prosjektarbeid, sa Heidi Angell Strøm i sitt første arbeidsmøte med oss på Chili. Så kom det vanskelige spørsmålet fra oss: Hva er det som gjør akkurat deg så spesiell at folk ønsker å følge deg?

Et hjem for meg, et hjem for deg

Oppbyggingen av en blogg kan kanskje sammenlignes med det å bygge seg et hjem med høy besøksfrekvens. Med et godt grunnarbeid er selve byggverket og interiøret en relativt enkel sak å få på plass, men skaper det hjemmet? Hvorfor trives du bedre i enkelte hus enn andre? Er det fargene, de store vinduene, eller den lekre parketten? Eller er det folkene som gir stemningen? Jeg vil påstå at det er deres identitet som sette preg, og som på magisk vis gjør et hus til et hjem.

 

Før man avgjør hva man skal si, må man vite hvem man skal si det til, hvor man skal si det og hva man forventer å oppnå. Men viktigst av alt, man må vite hvem man er. Det høres kanskje selvfølgelig ut, men tenk på det. Har du og omgivelsene samme oppfatning av hvem du eller ditt varemerke er?

prosjektmadammen-vignett

Magi eller hardt arbeid?

Vi sier gjerne at å skape magi krever kjemi, men mest av alt handler det om hardt arbeid og evne til endring. Sammen med Heidi søkte vi etter den delen av selvoppfatningen som var mest sentral, ekte og typisk for akkurat henne, og for det varemerket som hun ønsket å bli. Resultatet skulle være noe å leve opp til og etterleve, og legge grunnlaget for posisjoneringen i forhold til deg som leser. Gjennom denne smertelige identitetsprosessen ble den lilla Prosjektmadammen dyrket frem, og hennes identitet er det som gjør byggverket solid, praktisk og attraktivt.

 

Alle bloggpostene bygges også rundt denne identiteten, og vekker en følelse av tilhørighet hos deg som leser. Du vil tilbake, du vil vite mer. Forventningen, nysgjerrigheten og den gode følelsen av innfrielse er drivere som vil bringe Prosjektmadammen.com mot målet.

PM_Heidi

Bakgrunnen for suksessen!

Jeg vil nevne tre viktige ting som kjennetegner Prosjektmadammen Heidi Angell Strøm: Humøret, kompetansen, og evnen til å utfordre seg selv og de rundt seg. I vårt samarbeid har vi fått lov til å jobbe riktig i alle ledd. Heidi har lyttet, drevet og latt seg drive, og har krevd fremtidsrettede og smarte løsninger rundt strategi, implementering og kanalvalg. Bloggen har fått stor oppmerksomhet på kort tid, og står frem som et særdeles godt eksempel på hvordan grundig innsikt og hardt arbeid betaler seg.

 

Så godt er eksemplet, at vi i Chili Harstad har valgt å engasjere Heidi til å fortelle dere andre om prosessen og valgene. Vil du vite mer om bakgrunnen for suksessen? Meld deg på vårt gratis frokostseminar med Prosjektmadammen Heidi Angell Strøm:

http://chiligroup.no/events/la-hjemmesiden-jobbe-for-deg/

Prosjektmadammen
Skrevet av Prosjektmadammen

Lillablogger