twitterfacebookyoutubeflickrrssmail

BAKgårdsheltene – frivillige på BAKgården 2013

BAKgårdsheltene – frivillige på BAKgården 2013

Onsdag kveld var 200 frivillige for BAKgården 2013 samlet i Nordic Hall. Prosjektmadammen var der. Møtet startet med en musikkfilm av alle artistene som skal opptre. Jeg fikk frysninger på ryggen. Dette blir tidenes konsertopplevelse.

Frivillig 2

BAKgårdshelt

Velkommen alle frivillige, dere er våre helter. Det er derfor vi kaller dere for BAKgårdshelter. Uten dere hadde ikke BAKgården vært mulig!
Slik ønsker festivalsjef Jan Santocono de frivillige velkommen.

Frivillig 4

Kristin Helene Andersen og Gina Gabrielsen er frivillighetskoordinatorer for BAKgården 2013.
Vi syns det er veldig greit å få samlet alle de frivillige for å motivere og informere. I et fellesmøte får vi gitt alle den samme informasjonen, og presentert staben. Etterpå går vi i grupper og tar en grundig gjennomgang av de ulike arbeidsoppgavene. Vi vil at våre BAKgårdshelter skal bli kjent, og være trygge på det de skal gjøre, sier de engasjerte frivillighetskoordinatorene.

Større enn noen gang

BAKgården venter 4200 publikummere på konsert, og det er lagt til rette for 7000 besøkende på lørdagens marked, som i år er større enn noen gang. Jeg kjenner at jeg blir stolt. BAKgården arrangeres for femte gang i år, og har sitt utspring i tre studenter ved Produsentstudiet, med meg som lærer. Fra år to overtok Harstad Profileringspool, og festivalen er i år større og bedre enn den noen gang har vært. De som gjør dette mulig er de 200 frivillige.

Frivillig og artistansvarlig

Lisa Bornø og Hanne Johnsen Handå er artistansvarlige. De har ansvar for å legge til rette for Kaizers Orchestra og Åge Aleksandersen og Sambandet.
Vi gleder oss veldig til BAKgården, sier jentene ivrig. De har begge vært der siden starten.

Frivillig 5

Det er så utrolig bra at det skjer noe i byen, og tenk at vi får være med på å bygge dette viktige gründer-prosjektet for Harstad by, sier en tydelig stolt Lisa. Hun studerer foto ved London Metropolitan University. Hanne er også student. Hun bor på Lillehammer hvor hun studerer på bachelorstudiet i kulturprosjektledelse.

Vi blir oppfordret til å delta som frivillige på prosjekter som dette. Det er stor stas å være med over flere år, og få mer ansvar når man gjør en god jobb. Vi blir sett selv om vi er mange, sier en ivrig Hanne. Hun syns at det beste med BAKgården er location.
Plasseringen i byens største bakgård gir en tett og enormt god stemning. Dette gjør Bakgården til en unik opplevelse.

De er begge fornøyde med å være en del av BAKgården.
Vi er som en familie. Det er mye positivitet og god stemning blant de frivillige, sier de to BAKgårdsheltene, som gleder seg veldig til å ta fatt på helgas oppgaver.

Frivillig 3

 

Dagen råd fra Prosjektmadammen
Når du møter en BAKgårdshelt, så gi dem en klapp på skuldra. De bruker av sin tid for at du skal få en best mulig BAKgårdsopplevelse.

Prosjektmadammen
Skrevet av Prosjektmadammen

Lillablogger