twitterfacebookyoutubeflickrrssmail

Hurra! Dette må vi feire.

Hurra! Dette må vi feire.

Den er stor, den er fristende og den trekker folk. Vi forventer kø på lunsjrommet til Høgskolen i Harstad i dag!

Det er kake klokken halv tolv på lunsjrommet. Invitasjonen kommer i fra vår kommunikasjonsekspert Olav Daae. Hva, tøffe gutter feirer ikke bursdag? Jo det gjør de på Høgskolen i Harstad. De feirer og de serverer kake i lunsjen. Ikke kake som de har bakt selv, men kake som er kjøpt i kantina. Den er bakt av flinke kantinedamer og den smaker nydelig. Den har navn som Islands kjempe, Kvæfjordkake og marsipankake. Og med kaken følger det oppmerksomhet, den kommer i all hovedsak av klemming og gratulasjoner. Du blir dagens midtpunkt.

I dag var det Olav Daae som med stolthet i blikket serverte oss deilig kake. Du er vel verdt en feiring, Olav, gratulerer med dagen!

Store og små feiringer

feire

Jeg har alltid feiret bursdagen min, utenom den dagen da jeg var 31 år. Det var trist og jeg bestemte meg der og da at det skal aldri skje igjen. Og derfra har jeg feiret hvert år, med god mat og drikke sammen med familie og venner. Det er i forkant litt stress, men når det er gjort er jeg alltid like strålende fornøyd. Hvordan feirer du din bursdag?

Andre ganger feirer vi at kollegaer har fått utmerkelser eller har fullført en doktorgrad, og da er det alltid kake og kaffe på pauserommet.  For en tid tilbake feiret vi at Høgskolen i Harstad sin dyktige professor Trond Hammervold hadde fått en ærespris for fremragende forskning.

Dagens råd fra Prosjektmadammen: Lederen har ansvar for at milepæler blir feiret. Kjøp en kake, gå på konsert eller server en helsebringende lunsj. Uansett hvordan du velger å gjøre det, så gjør stas på medarbeiderne dine.

Milepæler i et prosjekt beskriver hva som forventes oppnådd, ikke nødvendigvis hvordan. De er en beskrivelse av en leveranse som prosjektet bør være kommet til i et visst stadium av prosjektet. Milepælene danner en kjede av hendelser som gir prosjektet innhold og mening og de skal knyttes opp mot målene som er definert i prosjektet. Milepælene er prosjektets hjerteslag.

Prosjektmadammen
Skrevet av Prosjektmadammen

Lillablogger