twitterfacebookyoutubeflickrrssmail

BAK: markedet 2013

BAK: markedet 2013

I år hadde 60 ulike utstillere fylt opp 70 standplasser i Harstad sentrum. På tross av regn, var det omtrent 5000 besøkende på BAKgården sitt marked.

Ellen Eliseussen, som jobber som prosjektleder i Harstadregionens Næringsforening, har hatt ansvaret for årets marked. I går var det evalueringsmøte med ressursgruppen for Handel & Service.

Vi er veldig godt fornøyd med årets marked. Dette er andre året vi i Næringsforeningen har ansvaret for dette, og vi lærer slik at vi kan bli enda bedre.

Utviklingsmuligheter

De ser også muligheter for å utvikle BAK: markedet.

Kanskje vi kan ha marked også på fredag til neste år, noe de mange tilreisende har ytret ønske om, sier Ellen.

Harstad Næringsforening er absolutt klare for å ta dette ansvaret flere ganger, om Harstad Profileringspool, som eier BAKgården og BAK:marked, ønsker det.

Det er dessuten utrolig artig å få være en del av den gjengen som arrangerer BAKgården, avslutter en meget fornøyd Eliseussen.

Bakgården Marked Bakgården Marked Bakgården Marked Bakgården MarkedBakgården Marked Bakgården Marked Bakgården Marked Bakgården Marked Bakgården Marked Bakgården Marked Bakgården Marked Bakgården Marked Bakgården Marked Bakgården Marked Bakgården Marked Bakgården Marked Bakgården Marked Bakgården Marked Bakgården Marked Bakgården Marked Bakgården Marked Bakgården Marked Bakgården Marked

Prosjektmadammen
Skrevet av Prosjektmadammen

Lillablogger