twitterfacebookyoutubeflickrrssmail

Hva trigger sponsorer til BAKgården 2013?

Hva trigger sponsorer til BAKgården 2013?

–Håper dere nyter maten, for dette er den dyreste lunsjen dere spiser i år! Slik innledet en spøkefull Bjørn Isaksen, leder i Harstad Profileringspool, og sammen med festivalsjef for BAKgården Jan Santocono hadde de dagens lunsj med sine sponsorer.

Festivalen BAKgården arrangeres i Harstad 16. -17. august. Arrangementet har et totalbudsjett på 3,6 millioner kroner, og av dette er sponsorene inne med hele 1,5 millioner kroner. –Vi kunne ikke ha arrangert BAKgården om det ikke var for dere, sa en engasjert Jan Santocono. I dag serverte han lunsj til sine sponsorer, mens han informerte om framdriften i prosjektet. Kronen på verket var da rockebandet Status Quo ble lansert som siste artist. Prosjektmadammen var der, og fikk spise jordbær sammen med byens næringslivstopper.

sponsorer

Hvordan skaffe sponsorer?

Å skaffe sponsorer til et prosjekt er ikke alltid lett. Hva er det som trigger dem? Hvorfor velger akkurat de å bruke penger på ditt prosjekt? Vi skal komme tilbake til både metodikk og psykologi rundt dette i senere bloggposter, men i dag benyttet Prosjektmadammen anledningen til å spørre sponsorene til BAKgården om hva som var avgjørende for at de valgte å bruke penger på dette prosjektet. Her er hva de svarte:

Vi vil være med på dette fordi det er viktig for byen.

Det som er viktig for byen, er også viktig for Harstad Tidene.

Artig å være en del av BAKgården, og stemningen den klarer å lage. Dette ”slår meg i magen” hvert år!

Jeg trives selv med å være tilstede på BAKgården, og syns derfor det er flott at bedriften jeg representerer er der.

Vi ønsker å gi noe tilbake til byen.

Vi ønsker at flere skal flytte hjem.

Kanskje kan noen av disse svarene være argumenter som du kan bruke neste gang du skal på sponsorjakt? Prosjektmadammen ønsker deg lykke til, og håper du finner like engasjerte sponsorer som de som spiste lunsj med Jan Santocono og Bjørn Isaksen i dag.

 

Bilder fra lunsjen med sponorer:

sponsorer

Leder av Harstad Profileringspool Bjørn Isaksen, som er eier av festivalen BAKgården, ønsket velkommen til sposorlunsj. Hans kollega Ola Sandnes fra iTet følger spent med.

Sponsorer

Tom Inge Andersen fra Harstad Tidene var med på første del som var åpen for pressen. Her ble Status Quo lansert som siste artist til BAKgården 2013.

Sponsorer

God stemning hos betydingsfulle sponsorer for BAKgården, her representert med Anne Mette Fjærli  fra Statoil og Ivar Kristoffersen fra Vizuelli.

Sponsorer

Blide gutter som venter på maten. Knut Hallseth  fra Harstad Sparebank, Bjarne Kristoffersen fra Det Norske og Stig-Jarl Jenssen som er sjef på Coop OBS.

Sponsorer

Hva er det som egentlig skjer? Sponsorene kommer tett på BAKgården. Her ser du  Jan Hugo Svendesen og Øivind Arvola fra Harstad Tidende, Elin Westvik  fra Hålogaland Kraft og sist, men ikke minst Trond Hansen DNB.

Disse bedriftene sponser BAKgården 2013: Harstad Sparebank, Hålogaland Kraft, Harstad Tidende, Coop OBS, iTet, DNB, Statoil, Det Norske, Nilsen & Haukland, Neumann

 

 

Prosjektmadammen
Skrevet av Prosjektmadammen

Lillablogger