twitterfacebookyoutubeflickrrssmail

Prosjektmadammen går til filmen

Prosjektmadammen går til filmen

Hvem har ikke drømt om å spille hovedrollen i en film? Det har i alle fall jeg. Og nå endelig, nå skjer det! Se premieren på filmen hvor Prosjektmadammen har hovedrollen.

Filmen som forandret alt

Den første filmen jeg så på kino, forandret livet mitt. Det var på begynnelsen av 80-tallet, da musikalfilmen Grease dro oss til bygdekinoen på Hamarøy. Menneskene, klærne, dansen og sangen, alt var nytt og fascinerende. Plutselig var også vi en del av verden! Buksene ble korte og håret fikk permanent. Inspirert av denne banebrytende filmen, skrev jeg mitt første og siste filmmanuskript. Det var med ett mål for øyet, å få hovedrollen i en film.

Filmen

På audition

På slutten av 80-tallet ble Hamarøy snudd opp ned. Det var flere kjendiser på onsdagsdiscoen på Gjestegården enn det var på Theaterkaféen i Oslo. Den norske storfilmen Landstrykere ble spilt inn med location på Hamarøy. De brukte lokale statister, og alle som ville kunne prøvespille. Det gjorde også jeg. Beskjeden var at de skulle ringe meg, men det gjorde de aldri.

Her er filmen:

Drømmen har alltid vært der, og i dag kan jeg med stolthet og glede presentere den første filmen med meg selv i hovedrollen.

En del av bloggen Prosjektmadammen er de faglige prosjektverktøyene. Under hvert begrep har jeg laget en video for å forklare teorien nærmere. I den forbindelse har Sten Brian Tunheim hos Chili laget filmen som oppfyller min drøm om en hovedrolle. Filmen vil fungere som intro til videosnuttene, og illustrerer Prosjektmadammens ulike roller: Høgskolelektor som både skriver og underviser, mor og ektefelle, og sist, men ikke minst, lillablogger.

Hvilken film vil du ha hovedrolle i?

 

Prosjektmadammen
Skrevet av Prosjektmadammen

Lillablogger