twitterfacebookyoutubeflickrrssmail

BAKgården 2013 – nå er vi i gang!

BAKgården 2013 – nå er vi i gang!

Det er fredags kveld, og hiphop´erne Erik og Kriss dundrer fra scenen. Staben har jobbet i ett år, og de andre frivillige har stått på siden onsdag for å kunne ønske deg velkommen til BAKgården 2013. Det er allerede stemning og varmt. Det er nydelig, det er fest.

Festivalsjef Jan Santocono har alt under kontroll, og gleder seg aller mest til at det hele kommer i gang.

Jeg gleder meg veldig til å få hele maskineriet i gang. Og til å se at alt fungerer slik som vi, gjennom utallige timer, i over ett år, har planlagt at det skal fungere. Jeg gleder meg til vi kommer i «flowen», slik at jeg bare kan gå rundt og smile.

Bakgården 2

Festivalsjefen er veldig fornøyd med slik BAKgården har blitt.
Vi er tom for billetter flere måneder i forveien. Det betyr jo at vi lager noe som publikum vil ha.

Nytt i BAKgården 2013

For å kunne utvide BAKgården, er FORgården etablert. Her serveres det mat og drikke, selges marchandises, og informasjons-teltet finnes også her. Det betyr at selve inngangspartiet er flyttet ut i Strandgaten. Dette er gjort for å få bedre plass i BAKgården.

Bakgården 3

Scenen er blitt større. Løsningen på scenen er blitt diskutert fram og tilbake med de artistene som trenger mest plass. Dette har de gjort fordi sceneskiftene må gå raskt, og mest mulig smidig. Scenen er nå 10 x 8 meter. Produsent Per Arne Brevik melder at den er så stor som den kan bli, og at det også er enda mer lys og enda bedre lyd i år.
– Artistene har med mye utstyr selv. BAKgården bruker det lokale lydfirmaet Audiolight, og de har i forkant av BAKgården 2013 investert i enda mer lyd og lys. Så det er bare å glede seg til konsertene i kveld og i morgen, sier en avslappet og fornøyd Per Arne.

Dagens råd fra Prosjektmadammen

Kle deg etter forholdene – natta er kald. Husk gode sko og det fantastiske festival-humøret som BAKgården er kjent for.

Musikken dundrer og jeg må inn og danse, nå kommer snart Sirkus Eliassen. Vi ses i BAKgården!

Prosjektmadammen
Skrevet av Prosjektmadammen

Lillablogger