twitterfacebookyoutubeflickrrssmail

Nord-Norge takker Arctic Race of Norway

Nord-Norge takker Arctic Race of Norway

Nord-Norge takker Arctic Race of Norway

Takk for at du, ei vakker helg i august, skremte bort den forsiktige, tilbakelente og litt skeptiske nordlendingen, og lot oss få være høyreiste og stolte, kreative og rause. Vi har dansa, heia, flirt og tulla sammen med naboer og gode venner.

Takk for at du viste oss at det faktisk er mulig å realisere et prosjekt med store visjoner, og at stå-på-vilje og hardt arbeid lønner seg. Nå tror vi på, og gleder oss alle til, at også Nord-Norge kan bli vertskap for en startetappe på Tour de France.

Takk for at du klarte å engasjere så mange flotte frivillige, og for at du involverte så mange langs veiene gjennom de ulike etappene.

Takk for at du gav oss TV-bildene som minnet oss på om hvilken fantastisk landsdel vi bor i. Jeg var så stolt at hjertet holdt på å briste da fredagens bilder fra Lofoten rullet over skjermen, og det var nok flere med meg som måtte felle en tåre.

Takk for at du viste oss hvor fantastisk spennende sykkelsporten er. Fart, spenning og lagarbeid. Det var nesten for godt til å være sant at selveste Thor Hushovd vant rittet!

Takk for at du viste oss og landsdelen vår fram til resten av verden gjennom spektakulære TV-bilder.

Takk for at du gav oss en opplevelse vi aldri kommer til å glemme. Tusen takk!

Arctic Race 16

Arctic Race 10 Arctic Race 9 Arctic Race 15 Arctic Race 14 Arctic Race 13 Arctic Race 12 Arctic Race 11 Arctic Race 8 Arctic Race 7 Arctic Race 6 Arctic Race 1 Arctic Race 3 Arctic Race 4 Arctic Race 2 Arctic Race 1

Prosjektmadammen
Skrevet av Prosjektmadammen

Lillablogger